Orion - tvoríme vašu domácnosť Přejít na hlavní menu
Přejít na katalogové menu
Přejít na přihlášení
Přejít na košík
Přejít na vyhledávání

TOP RECEPTY

168 článkov
PRALINKY PRE KOLEDNÍKOV

PRALINKY PRE KOLEDNÍKOV

Veľká noc je za rohom a okrem pečenia baránka, mazanca alebo originálnych perníčkov sa treba zamyslieť nad drobnosťou pre koledníkov. Páni si radi dajú dobrú…

<1 min
MACHOVÉ SLIEPOČKY S BIELOU ČOKOLÁDOU

MACHOVÉ SLIEPOČKY S BIELOU ČOKOLÁDOU

Veľká noc by mala byť farebná, v tomto recepte hrá hlavnú úlohu zelená. Zaujímavé machové cupcaky možno urobiť z rovnakého cesta ako machová torta. Sú vďaka…

1 min
JEDNODUCHÝ CITRÓNOVÝ KOLÁČ S PEKANOVÝMI ORECHMI A MALINAMI

JEDNODUCHÝ CITRÓNOVÝ KOLÁČ S PEKANOVÝMI ORECHMI A MALINAMI

Hlavne páni alebo pekárky amatérky ocenia jednoduchý koláč, ktorý je ľahký na prípravu, plný bielkovín a sviežej chuti. A keď sa do neho pustí otecko s deťmi,…

2 min
DOMÁCA KURACIA  ŠUNKA  S  OLIVAMI

DOMÁCA KURACIA ŠUNKA S OLIVAMI

Šunka z obchodu nie je to pravé orechové? Domáca výroba šunky je veľmi obľúbená a pritom príprava je jednoduchá. Pripravte si doma kvalitnú šunku, pi…

1 min
MAKOVO-ORIECHOVÉ SRDCE BEZ MÚKY

MAKOVO-ORIECHOVÉ SRDCE BEZ MÚKY

Dobroty s láskou pečené a pritom ľahučké a vláčne ocení každý. Vaša drahá polovička, návšteva aj kolegovia. Navyše je tento recept bezlepkový, takže si…

1 min
PEČIATKOVÉ SUŠIENKY S PARMAZÁNOM

PEČIATKOVÉ SUŠIENKY S PARMAZÁNOM

Na konci roka okolo Vianoc a na Silvestra je sladkých dobrôt všade až až. Skúste slané krehké sušienky s bylinkami a parmezánom. Skvele sa hodí k vínu alebo…

1 min
ORECHOVÉ LABKY S OVSENÝMI VLOČKAMI

ORECHOVÉ LABKY S OVSENÝMI VLOČKAMI

Laby, labky, medvedie labky, to sú všetko názvy pre veľmi obľúbené vianočné pečivo, ktoré sa u nás objavovalo už v 16. storočí. Toto tmavé orechové pečivo je…

1 min
FOCACCIA

FOCACCIA

Focaccia je nadýchané talianske pečivo, ochutené olivovým olejom a rôznymi prísadami,. Môžeme použiť čokoľvek, čo máme po ruke. Bylinky, zeleninu, olivy, syr..…

1 min
ČO SA JEDLO PRED REVOLÚCIOU

ČO SA JEDLO PRED REVOLÚCIOU

Aj gastronómia prešla obrovskou revolúciou a napriek tomu sa radi vraciame k osvedčeným receptúram a tomu, čo nás naučili mamičky a babičky.

1 min
JEDNODUCHÝ DOMÁCI CHLIEB

JEDNODUCHÝ DOMÁCI CHLIEB

Piecť chlieb nie je zase tak zložité, ako sa to môže zdať. Cesto bude hotové za 5 minút, kysne v mise 20 minút, párkrát sa preloží, vytvaruje sa v ošatke a…

1 min
NÁTIERKA „SLONIE ŽRÁDLO“

NÁTIERKA „SLONIE ŽRÁDLO“

Táto tradičná nátierka s hrubšou štruktúrou sa hodí ako na namazanie na veku, čerstvý chlieb, tak aj na hrianky zo staršieho chleba. Retro nátierka zo surovín,…

1 min
PALAČINKY PAVUČINKY

PALAČINKY PAVUČINKY

Určite ste ešte neskúsili palacinky v tvare pavučiny. Sú jednoduché. Pomôže vám s nimi fľaša, ktorú bežne používame na kečup alebo dresingy. Môžete ich podávať…

<1 min

Získajte rady, recepty a tipy na zľavy skôr ako ktokoľvek iný
Získajte rady, recepty a tipy na zľavy skôr ako ktokoľvek iný

Prihláste sa k odberu nášho newslettera.

Získajte rady, recepty a tipy na zľavy skôr ako ktokoľvek iný

Vždy tu nájdete zaujímavé akcie, zľavy, nové produkty a recepty, ktoré si zamilujete.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři