TOP RECEPTY
HRNČEKOVÝ BARÁNOK SO ŠĽAHAČKOU
Kto sa nechce zdržiavať s odvažovaním surovín, môže použiť hrnčekový recept na baránka, tento je krásne vláčny. Hrnček objemu cca 300 ml uľahčí prípravu. Cesto…
HRNČEKOVÝ BARÁNOK SO ŠĽAHAČKOU
Kto sa nechce zdržiavať s odvažovaním surovín, môže použiť hrnčekový recept na baránka, tento je krásne vláčny. Hrnček objemu cca 300 ml uľahčí prípravu. Cesto…
ZDOBENIE VIANOČNÉHO PEČIVA
Říká sa, že jídlo jeme aj očima . A u pečiva to platí dvojnásobne. Je nutné, aby nejen dobře chutnalo, ale aj krásne vyzeralo. Dejte si proto…
BAZOVÝ SIRUP
Od mája do júna ozdobia kríky bazy krásne biele kvetenstvo. Využiť bazové kvety môžete pre ich antiseptické, antioxidačné a protizápalové vlastnosti. Tradične…
PIŠKÓTOVÉ MEDVEDÍKY
Ak nechcete dávať deťom presladené kupované medvedíky, môžete si ich vyrobiť doma. Malí pomocníci radi pridajú ruku k dielu. Môžete kombinovať svetlú a…
ČIERNE ŽEMLE NA HAMBURGERY
Pripravte si hamburger, ktorý nielen skvele vyzerá na pohľad, ale aj výborne chutí. Kombinácia čiernej žemle a čerstvých surovín je jednoducho niečo, čo sa na…
DELIKÁTNE CHIMICHURI
Je to juhoamerická verzia pesta. Hodí sa k mäsu, ale aj do šalátov alebo na cestoviny. Príprava je jednoduchá a keď sa vám chimichurri podarí, môžete ju 2…