TOP RECEPTY
SVÄTOMARTINSKÁ HUS S JABLKAMI A ROZMARÍNOM
A ako ju pripraviť tak, aby chutnala dokonale? Príprava husi nie je zrovna jednoduchá, s naším ľahkým receptom to ale zvládne každý.
TEKVICOVÁ HORČICA
Veľká jesenná úroda tekvíc si žiada ich spracovanie. Tak prečo neskúsiť recept na tekvicovú horčicu. Je zaujímavou alternatívou klasickej plnotučnej…
TEKVICOVÉ HALUŠKY
Obľúbené halušky s tradičnou bryndzou a slaninou majú mnoho obmien. Namiesto varených zemiakov je možné použiť cuketu aj sladučkú tekvicu, ktorá im dodá krásnu…
HRNČEKOVÁ JABLKOVÁ BÁBOVKA AKO OD BABIČKY
Už dozrievajú jabĺčka na uskladnenie v sadoch, ranné jablká sú už teraz k rýchlemu spracovaniu do jablkových závinov, ovocných knedlí alebo výborných…
PALACINKY Z ČERVENEJ REPY
Palacinky si zaslúžia slanú variantu s použitím sezónnej zeleniny, v tomto prípade červenej repy. Dostanú vďaka nej netradičnú ružovú farbu a pri ich príprave…
LUXUSNÉ BROWNIES S CUKETOU
Táto americká lahôdka plná kakaa a kvalitnej čokolády si získala popularitu aj u nás. A nebudeme si nahovárať, že je to celkom kalorická bomba. Preto sme…
NAKLADANÉ SLADKOKYSELÉ UHORKY
Nakladané uhorky sú klasikou slovenských špájz a obľúbenou pochúťkou, ktorá nechýba pri žiadnom poriadnom obede ani večeri. Príprava je jednoduchá – pevné…
LAHODNÝ ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČ S TVAROHOM A BROSKYŇAMI
Vynikajúci čokoládový koláč, v ktorom sa spojí čokoládové cesto, jemná tvarohová náplň a osviežujúca broskyňová vrstva. Sladká bodka za letným obedom alebo…
DOMÁCE ŽELATINOVÉ CUKRÍKY
Pripravte si lahodné želatínové cukríky z niekoľkých málo surovín, bez priemyselných farbív a zbytočných pridaných látok. Táto lepšia alternatíva k bežným…
GRILOVANÉ ŠAMPIŇÓNY PLNENÉ SYROM A MEDVEDÍM CESNAKOM
Okrem šťavnatej krkovičky, špízov a jemného kuracieho môžete vložiť na gril aj šampiňóny. A v období rastu medvedieho cesnaku ich možno plniť zmesou syrov a…