TOP RECEPTY
VEĽKONOČNÝ BARÁNOK 5x INAK
Vôňa sladkého nadýchaného baránka, práve vytiahnutého z rúry, je tým pravým okamihom, kedy si uvedomíme, že Veľká noc práve začala.
LAHODNÝ CRUMBLE S MRAZENÝM OVOCÍM, REBARBOROU A OVSENOU POSÝPKOU
Crumble je vynikajúci ešte horúci, podávaný v samostatných zapekacích mištičkách, doplnený napr. gréckym jogurtom alebo lyžicou vanilkovej zmrzliny. Je…
SLADKÉ PRÍPRAVY NA VEĽKONOČNÉ PEČENIE
Veľkonočné obdobie, kedy všetko pučí a bzučí, je časom, ktorý gazdinky využívajú na pečenie baránka, judášov, plniek i veľkonočných…
CUKETOVÝ TATARÁČIK
Tataráčik je bezlepkový, pokiaľ ho nepodávate s bagetkou alebo chlebom, navyše neobsahuje vajcia ani mliečne výrobky.
AKO UROBIŤ DOMÁCI TVAROH
Z mlieka môžete vyrobiť výborný domáci tvaroh skvelej chuti, syry tavené, tvrdé, zrelé, domácu lučinu... Viete presne, čo ste na výrobu použili za suroviny…
LAHODNÁ TEKVICOVÁ POLIEVKA SO ŠTIPKOU CHILLI
Jesenné menu je plné pečených tekvíc, výdatných kapustových alebo tekvicových polievok, ktoré zahrejú.