Voňavé pečenie si užijú všetci kuchári a pekári, ale aj malí pomocníci.

Farbiť vajíčka, upiecť mazanec a veľkonočného baránka je skoro povinnosť. Potom stačí nakuknúť do našej ponuky, kde nájdete všetko od jarných vykrajovačiek a foriem na pečenie až po štýlové kúsky, ktoré osviežia bežné stolovanie s vašimi blízkymi.

Veľkonočné formy na pečenie

Keď zavonia z rúry baránok, veľkonočné sušienky alebo plnka, všetkým sa začnú zbiehať sliny. Nadýchaný piškótový baránok k Veľkej noci neodmysliteľne patrí.

Skúste zaujímavé RECEPTY NA VEĽKONOČNÉHO BARÁNKA >>

Ale aj sliepočky, zajačikovia, veľkonočné pralinky, krehké sušienky urobia veľkú parádu nielen pri káve. Mäsožravce si môžu upiecť jarnú roládu, mladé baranie alebo plnku so žihľavou. Tak buďte vo forme aj na Veľkú noc a pochutnajte si.

Úsmev na tvári v období Veľkej noci vykúzlite svojim blízkym tradičným baránkom alebo čokoládovými vajíčkami domácej výroby.


Vykrajovače a zdobiace vrecká

Na pečenie veľkonočných perníčkov je podstatný výsledok, ale najlepšia je tá zábava pri vykrajovaní a zdobení. U nás nájdete krásne veľkonočné tvaryzajačikybaránkysliepočky a ďalšie jarné mláďatká, ktoré jednoducho musíte vyskúšať. A zdobenie bude hračka vďaka praktickým cukrárskym sáčkom.

Tipy: AKO ZDOBIŤ VEĽKONOČNÉ PERNÍČKY >>

Zapojte rodinu a deti pri zdobení veľkonočných medovníčkov, pre leňochov máme valčeky, ktoré vytvoria krásny reliéf skoro bez práce. Tak hurá do toho!


Stolovanie

Prestrieť veľkonočný stôl štýlovo je hračka. Stačí jednoduchý biely riad, prestieranie, doplnené drevenými kúskami a krásnymi obrúskami s jarnými motívmi a môžete servírovať. A keď sa nadýchnete, vo vzduchu už ucítite jar.

Tak si vychutnajte napríklad dobrú kávu a veselé veľkonočné muffiny na terase alebo v prebúdzajúcej sa záhrade.