TOP RECEPTY
LUXUSNÉ BIELE PRALINKY
Červeno/biele pralinky v odľahčenom prevedení budú tým pravým sladkým pôžitkom. Prinášame zaujímavý recept s kvalitnou čokoládou, burizónmi a zmesou s…
DESIATA Z TEKVICE
Môžete sa pustiť do TEKVICOVEJ DESIATY. Pochutnáte si na nej pri raňajkách s granolou, hodí sa aj ako chutný dezert po obede.
VOŇAVÝ ORGOVÁNOVÝ SIRUP
Skúsili ste orgován niekedy využiť inak než do vázy? Z voňavého orgovánu si viete vyrobiť aj sirup. Jeho príprava nie je zložitá a zvládne ju…
LISTOVÉ TYČINKY = SLNIEČKO
Každý pozná tyčinky sypané syrom, stáčané so slaninou, šunkou či špenátom. Zjednodušená verzia s makom alebo rascou je klasikou, ktorá sa hodí vždy. Ako…
SVÄTOMARTINSKÁ HUS S JABLKAMI A ROZMARÍNOM
A ako ju pripraviť tak, aby chutnala dokonale? Príprava husi nie je zrovna jednoduchá, s naším ľahkým receptom to ale zvládne každý.
TVAROHOVÁ NÁTIERKA S JARNOU CIBUĽKOU
Tvarohová nátierka s pečivom je výborný variant raňajok, desiaty aj studenej večere. Vďaka obsahu bielkovín dokáže zasýtiť na dlhú dobu.
TZATZIKI
Tzatziki sú obľúbenou gréckou omáčkou, ktorá sa podáva ako predkrm, v ktorom hrá prím šalátová uhorka. Chutná zmes uhorky a hustého jogurtu výborne…
VANILKOVÝ TORTOVÝ KORPUS
Korpus od paní Mauerovej, šikovnej cukrárky: všeobecne platí: 1 vajce na 30 g cukru a 30 g hladkej múky.
PRVÉ JARNÉ GRILOVANIE
Grilovať môžete kedykoľvek. Na terase, záhrade aj na chate. Stačí šikovné náčinie a riad z Orionu a aktuálne aj teplé oblečenie, pretože zima tento…