VYCHYTÁVKY
ČO S MLETÝM MÄSOM
Poriadny burger, ktorý je šťavnatý a pri zahryznutí nezostanú ruky ani pusa čisté, to nie je len doména fast foodov. Ľahko si ho pripravíte na grilovacej…
GRILUJEME ŠŤAVNATÉ BRAVČOVÉ
Bravčové mäso je jednotka medzi mäsom, vhodným na grilovanie. Nie je tak jemné, krehké ako kuracie a zároveň nie je ani tuhšie, výrazné ako hovädzie. Vždy…
NOVINKY APRÍL
DREVO A ŽIVICA V NOVEJ KOLEKCII
Jedinečné spojenie krásnej kresby dreva a epoxidovej živice sa nemusí objavovať len pri nábytku a dizajnových kúskoch. Našlo si cestu aj do oblasti kuchynských…
POHODLNÉ ULOŽENIE SUROVÍN
Problém so skladovaním surovín a pochutín vyriešite ľahko vďaka praktickým dózam.
TOP RECEPTY
JEDNODUCHÝ QUICHE SO ZELENOU ŠPARGĽOU
Raz ročne prichádza obdobie zberu špargle, ktoré by bolo hriech nevyužiť. Jedná sa o zaujímavú zeleninu, ktorá sa hodí na gril, do šalátu, polievky, cestovín…
VOŇAVÝ ORGOVÁNOVÝ SIRUP
Skúsili ste orgován niekedy využiť inak než do vázy? Z voňavého orgovánu si viete vyrobiť aj sirup. Jeho príprava nie je zložitá a zvládne ju…
JEDNODUCHÝ DOMÁCI CHLIEB
Piecť chlieb nie je zase tak zložité, ako sa to môže zdať. Cesto bude hotové za 5 minút, kysne v mise 20 minút, párkrát sa preloží, vytvaruje sa v ošatke a…
PICKLES - KVASENÁ ZELENINA
Nečastejšie sú na kvasenie používané uhorky a kapusta, použiť ale môžete i mnoho ďalších druhov zeleniny - karfiol, kel, kaleráb, mrkvu, cibuľu, zeler,…
TVAROHOVÁ NÁTIERKA S JARNOU CIBUĽKOU
Tvarohová nátierka s pečivom je výborný variant raňajok, desiaty aj studenej večere. Vďaka obsahu bielkovín dokáže zasýtiť na dlhú dobu.
LAHODNÝ CRUMBLE S MRAZENÝM OVOCÍM, REBARBOROU A OVSENOU POSÝPKOU
Crumble je vynikajúci ešte horúci, podávaný v samostatných zapekacích mištičkách, doplnený napr. gréckym jogurtom alebo lyžicou vanilkovej zmrzliny. Je…