Sme národ, ktorý miluje grilovanie s priateľmi a rodinou. Dajú sa robiť osvedčené a jednoduché recepty, ale rovnako tak môžete popustiť uzdu svojej fantázii a skúšať na grile rôzne kombinácie chutí. 

Recepty nájdete tu >>

GRILOVACIE DOSKY

Hladké alebo štruktúrované, nepriľnavé, nerezové alebo liatinové. Nech už siahnete po akejkoľvek, užijete si skvelú chuť a pôžitok z opečených steakov, domácich hamburgerov aj krehkej zeleniny. 

Nerezové grilovacie plechy využijete na prípravu mäsa, rýb, špízov a ďalších pochutín na grile alebo v rúre. Mäso alebo špízy či ryby položíte na plech a umiestnite ho na gril alebo do rúry, môžete použiť aj na priamy plameň. Vďaka dvom úchytom sa ľahko prenáša - nutnosť použitia kuchynských chňapiek. Sú vhodné do umývačky riadu.

U nás nájdete všetko potrebné.

Grilovacie dosky, skladné grilovacie fólie, ihly na špízy, nové grilovacie mriežky a ďalších pomocníkov.

GRILOVACIE NÁRADIE A DOSKY

Chvíle pri grile znamenajú relax a sľubujú dobré jedlo pri stole na terase či záhrade. Máme pre tieto príležitosti pár vychytávok. Pohoda pri grilovaní, vôňa dymu a otočenie grilovaných pochúťok, mäsa, rýb, zeleniny aj syrov v ten správny čas, to je naozaj umenie. A keď sú pochúťky hotové, môžete ich servírovať a krájať na krásnych doštičkách, stačí si len vybrať. Napr. doštička s kôrou ozvláštni servírovanie.

ŠTÝLOVÉ STOLOVANIE A TEXTIL

Aj majster grilovania potrebuje ochrániť ruky a oblečenie. Čo tak skúsiť štýlové grilovacie zástery a predĺžené chňapky, pretože to pri ohni môže niekedy naozaj dosť páliť. A potom šup s vašimi špecialitami na tanier a môžete servírovať. Trebárs na naše nové, dizajnové taniere.

Určite sa bude hodiť nejaký stojan na nože aj iné náčinie potrebné pri grile, v ošatke naservírujete pečivo alebo do nej umiestnite všetky pochutiny na dochucovanie jedál. 

KEMPING S CHUŤOU

Na táborenie sa hodí šikovný kempingový riad, náčinie a najrôznejší pomocníci nielen na grilovanie, ale napríklad aj na rýchle upratovanie.

Dali sme si preto záležať pri výbere položiek, ktoré sa hodia nielen do chaty, karavanu, ale aj deťom na tábore.

Buďte pripravení, či už idete na chatu, chalupu, alebo cestujete v obľúbenom karavane, celý článok nájdete tu >>