DÔVOD DOBRE SA NAJESŤ A NAPIŤ SA VŽDY NÁJDE :)

Suroviny

  • 10 kuracích krídel

Marináda:

  • 4 lyžice olivového oleja
  • 1 chilli paprička
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice grilovacieho korenia
  • 2 lyžice medu

Postup:

V nakladacej dóze s prítlačným viečkom s pružinou zmiešajte olej, grilovacie korenie, nasekanú papričku a rozdrvené strúčiky cesnaku. Premiešajte s kuracími krídelkami, uzavrite a nechajte do druhého dňa marinovať. Potom stačí grilovať z oboch strán, až bude kožtička krásne chrumkavá. Možno priebežne potierať zvyšnou marinádou.

Náš tip: Aj mäso typu krkovička odporúčame na 2-3 hodiny naložiť do jogurtu alebo horčice. Bude pekne šťavnaté a mäkké!

Ďalšie zaujímavé recepty tu >>