Nový katalóg plný zaujímavých informácii, tipov a vychytávok, vďaka ktorým bude sviatočné aj každodenné pečenie hračka, práve vychádza.

Môžete si ho už teraz prezrieť v elektronickej podobe tu >> 

Zima je všeobecne dobou údenia. Prikusovať k ešte teplému mäsu z udiarne čerstvý domáci chlieb je naozajstná nádhera. Kysnutý v šikovnej ošatke, pečený s láskou.

Aj keď je období zabíjačiek a taká domáca masť so škvarkami sa na krajec čerstvého chleba perfektné hodí, je to aj čas ľahkých jedál. Vyskúšajte domácu tvarohovú nátierku, ktorá dodá bielkoviny a zasýti. Bude zásah do čierneho aj pre tých, ktorí sa chystajú splniť novoročné predsavzatia o zdravšom stravovaní. Tvaroh si totiž môžete jednoducho pripraviť doma s pomocou sady na výrobu syru a tvarohu

Recept na jednoduchú tvarohovú nátierku s jarnou cibuľkou určite stojí za vyskúšanie, budú perfektné raňajky, desiata aj hodnotná a ľahká večera.

A ČO V NOVOM KATALÓGU O PEČENÍ NÁJDETE?

  • ako si poradiť s kváskom
  • aká ošatka sa hodí na konkrétne množstvo múky
  • v čom piecť chlieb a ako ho udržať čo najdlhšie čerstvý a dobrý
  • čo pridať do cesta, aby pečenie nebola nuda
  • ako na bochníku vytvoriť originálne ornamenty
  • jednoduché pečenie bagiet, žemlí aj pizza chleba vrátane vyskúšaných receptov

Receptov na dobrý, chrumkavý a vo vnútri nadýchaný chlieb, bezlepkové varianty aj low carb pečivo je všade veľa. Tak skúšajte, vymýšľajte a testujte na sebe a svojich blízkych, ktorý bude ten pravý a zachutná celej vašej rodine.