Medzinárodný deň detí sa oslavuje 1. júna, tak sa pripravte s predstihom.

U nás nájdete šikovné kúsky, s ktorými bude príprava a servírovanie občerstvenia perfektná. Vybrali sme:

DOMÁCE HAMBURGERY

Príprava hamburgerov z čerstvo namletého mäsa od mäsiara pôjde rýchlo od ruky vďaka šikovnej forme na hamburgery. Potom ich stačí ogrilovať na nepriľnavej grilovacej doske Grande, doplniť syrom, nakrájať paradajky, natrhať ľadový šalát, pripraviť do misiek dipy. Deti si už môžu chrumkavú, opečenú žemľu doladiť podľa toho, čo majú rady. A aby držal pohromade, použite špajle na hamburgery.

SLADUČKÉ MUFFINKY

V Orione nájdete silikónové alebo kovové nepriľnavé formy na muffiny rôznych veľkostí a papierové košíčky, v ktorých ich možno nielen servírovať, ale rovno aj piecť. Deti milujú nadýchané muffiny, ktoré je možné doplniť orieškami, kúskami čokolády alebo drobným ovocím.

Vláčne smotanové krémy v cukrárskych sáčkoch, s ktorými hotové muffinky nazdobíte, vykúzli vláčny dezert, po ktorom sa len zapráši. Navyše zo zdobenia môžete urobiť zábavu. Cupcaky si môžu doladiť deti samy, použiť ovocie, cukrové zdobenie alebo vykrojiť s pomocou drobných vykrajovačiek pekné tvary z marcipánu.

My prinášame tentoraz jednoduchý recept na:

ORIGINÁLNE MUFFINKY PLNÉ LIENOK A MOTÝLIKOV >>

FORMY NA NANUKY

Ľadové osvieženie doma vyrobené. S pomocou našich foriem budú aj nanuky kreatívne. Viacfarebné vodové, smotanové aj tvarohové nanuky plné ovocia, čokolády alebo karamelu sú jednoduché na výrobu. Formy stoja pár korún a narobíte s nimi veľa radosti. A deti budú nadšené.

AKO DOBROTY PRENIESŤ

  • do parku na detský piknik sa hodia krásne piknikové koše, či už klasické, alebo s termovložkou, vďaka ktorej bude obsah dlhšie udržaný v chlade.
  • okrem košíkov je perfektným pomocníkom na prevážanie a prenášanie tzv. piknik box, ktorý u nás nájdete v niekoľkých variantoch. Od jednoposchodového až po trojposchodový, opatrený vekom s držadlami. Jednotlivé poschodia môžete využiť na to, aby pochúťky, slané aj sladké, zostali oddelené. Poschodia sa spájajú pomocou klipov po stranách, takže aj väčší cattering pohodlne prenesiete. Poschodia je možné aj dokúpiť samostatne a pridávať ďalšie a ďalšie.
  • nanuky, studené nápoje alebo iné ľadové osvieženie uložte do termotašiek. Stačí si len vybrať potrebnú veľkosť a typ, prípadne ju doplniť namrazenou chladiacou vložkou.

AKO DOBROTY SERVÍROVAŤ

Tak skúste usporiadať väčšiu alebo menšiu detskú oslavu, rozžiarené oči a nadšenie všetkých detí vynahradí vynaloženú prácu a čas strávený pri jej príprave.