Nežné pohlavie ocenia kvet, ale aj darček v podobe krásnych pohárovsviečky a dobrej večere. A tí, ktorí sú vo vzťahu už dlhšiu dobu a chcú si ho spestriť a priniesť do všedného spolužitia trochu romantiky, môžu partnera prekvapiť. Napríklad raňajkami do postele, nadýchanými lievančekmi a dobrou horúcou kávou.

RECEPTY NIELEN PRE ZAMILOVANÝCH


Raňajky do postele

Romantiku hneď ráno vnesie vôňa kávy, toast s vajíčkom alebo lievančekmi v tvare srdca a drobná domáca čokoládová pralinka, napríklad so štipkou chilli. Veď práve čokoláda je afrodiziakum a dodá energiu.

Nechajte sa rozmaznávať a zamyslite sa, ktorí pomocníci by Vám s prípravou pomohli: 


Romantická večera

Jedinečný okamih, keď sa zotmie, vy zapálite vonnú sviečku a prestrite na večeru. Nachladené bublinky v krásnom dizajnovom pohári a obľúbená hudba vytvoria romantickú atmosféru, uvoľnia zmysly a pripravia partnera na podávanie valentínskeho menu. Vďaka kvalitnému nepriľnavému riadu ľahko vykúzlite celé menu.

  • čo tak ponúknuť svojej láske jemnú paštétu zo silikónovej formy v tvare srdca
  • lahodné hovädzie líčka na červenom víne so zemiakovým pyré budú pripravené s minimom tuku, napr. v kvalitnom riade Grande
  • ako dezert sa hodí brownies z vysokopercentnej čokolády, ľahučká panna cotta v štýlových pohárikoch, zmrzlina s horúcimi malinami alebo čokoládové fondue

Všetko by malo byť originálne, netradičné, prekvapivé. Po dobrej večeri verte, že bude sladká odmena. 

My vám s výberom vhodných darčekov alebo praktických kuchynských kúskov radi pomôžeme.