Silikónové koláčové formy vám uľahčia pečenie – formu stačí naplniť cestom, upiecť, hotový korpus vyklopiť a otočiť. Ide to ľahko, hlavnou vlastnosťou silikónu je nepriľnavosť. Vznikne vám dokonalý základ, ktorý môžete ľahko naplniť šľahačkovým alebo tvarohovým krémom, ozdobiť ovocím a preliať želatínou. Alebo ho skúste posypať hoblinkami čokolády, orieškami a lyofilizovaným ovocím.
Teraz navyše za akčnú cenu - so zľavou 50 %. Akcia platí až do 30. 6.
Alebo do vypredania zásob.
Ideálna na sladký múčnik ku káve, pripraviť si môžete aj slaný koláče k pivu či vínu pri večernom posedení na terase. Upečte si kúsok leta doma.
Prinášame 2 zaujímavé recepty, nech si pochutnajú aj vaši blízki:
CITRÓNOVÝ KOLÁČ S PEKANOVÝMI ORECHMI A LYOFILIZOVANÝMI MALINAMI >>