Skúste používať tlakový hrniec nielen pri varení tuhšieho hovädzieho, králika alebo diviny. Či už pripravujete sviečkovú (ktorú nemusíte piecť v rúre, kuchta si s tým hravo poradí), španielske vtáčiky alebo mäso na guláš, všade tam využijete tlakový hrniec. Rýchlo a s malou spotrebou uvarí aj mäsový vývar, zemiaky alebo zeleninu zo záhradky.
Hrnce BIONET sú vybavené hrubým 3-vrstvovým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam šetrí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou bezpečnostného ventilu je farebný pruh, ktorý vás informuje o miere natlakovania. Súčasťou výrobku je návod na obsluhu a údržbu.
Všetky typy nájdete v kategórii tlakové hrnce >>
Hlavné prednosti používania tlakových hrncov:
- ÚSPORA ENERGIE
- ÚSPORA ČASU
- OPROTI BEŽNÉMU VARENIU SA VÝRAZNE SKRACUJE DOBA PRÍPRAVY
- SPORÁK JE MOŽNÉ VYPNÚŤ VĎAKA TLAKU A AKUTERMICKÉMU DNU S PREDSTIHOM
Vďaka tlaku vo vnútri sa zrýchli a zlacní príprava pokrmov. Navyše sú preč doby, kedy bolo použitie kuchty tak trochu napínavé. Dnešné bezpečnostné prvky, tesnenia, ventily a poistky zaistia pohodlné varenie, bez obáv z nechceného, nebezpečného uvoľnenia tlaku z nádoby.