Pár drobných kanapiek, dipy, pikantné oriešky, olivy, obľúbené tapas aj sladké mandličky v čokoláde, to všetko teraz môžete štýlovo naservírovať návšteve alebo partii kamarátov.

Či už je to pohoda na gauči s pohárom vína či horúcou kávou alebo grilovačka na záhrade, vždy sa hodí mať po ruke pekný servírovací set.

  • tieto naše nové kúsky z kolekcie WHITELINE kombinujú elegantný biely porcelán a bambusové drevo. Využijete ich v teplých dňoch nielen na terase a záhrade, ale neskôr sa budú hodiť počas vianočných sviatkov alebo na drobné občerstvenie na Silvestra. A kto tiahne skôr k čiernej, toho určite osloví servírovacie misky z kolekcie BLACK.
  • na prenesenie občerstvenia alebo nápojov poslúžia menšie tácky s motívmi kávy alebo dekorom jemných liniek z kolekcie SRDIEČKA, ktorý je nadčasový.
  • veľké hrnčeky s decentnou potlačou, ktorá už naznačuje, že Vianoce sú tu za pár týždňov, sa hodia na prípravu a servírovanie poriadneho čaju. Ako sa ochladí a začne byť sychravo, bude sa bylinkový čaj určite hodiť. K tomu kúsok bábovky na zaujímavých tanieroch s jemnými vločkami a pohoda bude úplná.
  • bylinkové zmesi alebo čaj z nazbieraných šípok, lipového kvetu alebo podbeľa si môžete pripraviť jednoducho v porcelánovej kanvičke Mona, ktorá má vložený nerezový filter, takže sa do nálevu nedostanú drobné kúsky sypaného čaju a sušených bylín.
  • navyše všetko je možné servírovať na pekné podtácky a prestieranie z ratanu. Prírodný materiál je dlhodobo obľúbený, ľahký a pritom efektívne stlmí nárazy a hluk pokladaného riadu a ochráni stôl. Navyše dobre vyzerá.