Udržiavanie poriadku v dome, v pracovnom prostredí, ale aj na chalupe môže byť výzvou, ale existuje jednoduchý spôsob, ako to dosiahnuť - pomocou úložných boxov.

Tieto nové praktické organizéry, ak chcete košíky do šuplíkov a väčšie boxy skríň vám pomôžu udržať všetky vaše veci na svojom mieste tak, aby ste ich kedykoľvek rýchlo našli.

U nás ich nájdete v niekoľkých rozmeroch, takže si ľahko poskladáte nielen písacie potreby a kuchynské náčinie podľa rozmeru vybranej zásuvky. Stačí ich jednoducho skombinovať.


Niekedy je v malých kuchyniach a kuchynských kútoch problém s dostatkom miesta. 
Zvlášť v malých bytoch, na chalupách, v karavane či kempe sa môže hodiť šikovná vyššia dóza, ktorá má oddelené sekcie na uloženie rôznych surovín.

Pohodlné dávkovanie umožňuje praktické viečko, takže stačí odklopiť iba tú sekciu, ktorú potrebujete.


Na uloženie príborov je možné využiť posuvné príborníky, ktoré zväčšíte či zmenšíte zo základných 5 oddielov ešte o dva ďalšie.

Tam sa zmestia nože, varešky, mašlovačky atď. A nielen tie.

Aj v študentskej izbe alebo pracovni do nich môžete uložiť písacie potreby alebo veci na maľovanie a ďalšie kreatívne činnosti.


Úložné boxy s členitým vkladom sú skvelým riešením pre organizáciu kuchynských, domácich potrieb, kreatívnych pomôcok a ďalších vecí.

Môžete ich použiť na oddelenie rôznych druhov materiálov alebo na ukladanie menších predmetov, ktoré by inak stratili svoje miesto.

S úložnými boxami budete mať všetko na dosah ruky a ľahko nájdete to, čo potrebujete.