GRILOVANIE POVOLENÉ

Po práci zábava. Keď je v záhradke alebo terase hotovo (záhony vypleté, stromy zastrihnuté, sadba zasadená…), je čas si oddýchnuť. Napríklad s vychladeným pivečkom alebo osviežujúcou limonádou s bylinkami zo záhradky. A ak chcete v podvečer predsa len niečo dobré zahryznúť, ugrilujte si poriadny kus mäsa a zeleninu.

  • GRILOVACIE DOSKY

S tým vám pomôžu obľúbe né grilovacie dosky GRANDE. Sú šikovným pomocníkom na grilovanie mäsa, údenín i drobnejšej zeleniny, ktorá by mohla prepadnúť do ohňa. Na nich sa všetko pekne zatiahne, nepripeká sa a ich údržba je vďaka nepriľnavému povrchu jednoduchá.

Niektorí dávajú prednosť skladným podložkám s teflónovou úpravou nerezovému prevedeniu. Preto máme v sortimente aj grilovacie plechyHladké prevedenie aj perforované dno je ako stvorené pre poriadny steak, syr na gril aj drobnejšiu zeleninu a huby.

Inšpirujte sa napríklad receptom na šťavnatého lososa v sezame >> 

  • GRILOVACIE MRIEŽKY

A ak ste milovníkom grilovaných rýb alebo hamburgerov, môžu sa vám hodiť grilovacie mriežky. Pripravené ryby alebo marinované mäso do nich jednoducho vložíte, uzavrite a šup s nimi na gril. Ľahko všetko otočíte a rovnomerne ugrilujete.

  • GRILOVACIE NÁČINIE A TEXTIL

Kvalitné náčinie je pri grilovačke tiež nevyhnutnéMašlovačky, nová napichovacia vidlica, ktorú možno natiahnuť veeľmi ďaleko od ohňatenderizér na zjemnenie veľkého kusu mäsa i kuchynskej chňapky v predĺženej verzii, aby nedošlo k popáleniu predlaktia.

Nazrite napríklad aj do sekcie grilovacie náčinie, kde nájdete okrem obracačiekmašlovačiek alebo grilovacích ihiel aj steakové príboryšpajle na špízy a hamburgery alebo injekcie na marinádu.

AKO ŠTÝLOVO UHASIŤ SMÄD

Nebola by to správna grilovačka, keby nebol po ruke polliter vychladeného piva, ktoré spláchne mastnotu zo šťavnatých klobások alebo tučnejšej krkovičky. Nealkoholické nápoje môžete mať pripravené v nápojových fľašiach s kohútikom, ktoré umožnia pohodlné dopĺňanie tekutín a pritom je limonáda alebo voda s mätou zo záhradky bezpečne uzavretá a chránená pred hmyzom.