V Orione teraz nájdete termotašky a krásny piknikový kôš so zľavou až 30 %.

Akcia je platná od 16. 5. do 11. 6. na e-shope aj vo všetkých predajniach v Českej republike a na Slovensku.

TERMOTAŠKY

Na cesty, výlety alebo túry sa hodia chladiace tašky, ktoré dlhšie udržia nápoje, pripravené občerstvenie či desiatu v teple alebo chlade. To zaisťuje vnútorná termoizolačná vložka.

Oceníte ich aj v lete, kedy sa pri vode, na kúpalisku, v kempe alebo karavane bude šikovná termotaška hodiť. Navyše v nich môžete celoročne prenášať obed či desiatu do práce a používať ich v aute na služobných cestách.

V ponuke nájdete s akčnou cenou:

  • termotašku na 1,5 l fľašu: táto taška sa hodí aj na služobnej ceste autom, kedy si na čerpacej stanici kúpite vychladenú vodu. Stačí ju vložiť do termotašky a udržíte ju tak dlhšie chladnú, ako keby ležala voľne na sedadle spolujazdca.

A nebuďte smutní. Aj keď sa na e-shope po termotaškách len zaprášilo, tieto štýlové pruhované termotašky nájdete v predajniach Orion, kde je ešte stále výber z rôznych typov. Alebo siahnite po novinkách v sekcii TERMOTAŠKY >>

KÔŠ NA PIKNIK

A až sa zem prehreje, vytiahnite deku a krásny prútený piknikový kôš. Tento model má tvar srdca, takže očarí aj vašu drahú polovičku. Ľahko ho uzatvoríte a prenesiete vďaka dvom držadlám. Vnútri má pripevnenú peknú kockovanú textíliu.

Vyrazte do parku alebo kúsok za mesto a do piknikového koša uložte toasty, ovocie, malinovku alebo vychladené Prosecco. Potom bude piknik s vašim partnerom, rodinou a priateľmi dokonalý.