Orion vybaví nielen domácnosť, ale nájdete u nás tiež kvalitný riad a náčinieupratovacích pomocníkov a šikovných organizérov, ktoré využijú firmy a zariadenia typu škola, škôlka, nemocnica či domovy seniorov. Reštauračné a stravovacie zariadenia zase ocenia ponuku veľkoobjemových gastro hrncovpekáčov alebo dochucovacích súprav na stoly.

Takže či už máte štýlovú krčmičku, firmu s mnohými zamestnancami, malú prevádzkareň alebo hľadáte, kde vyčerpať financie určené na dovybavenie školských zariadení alebo jedální, u nás nájdete najrôznejšie praktické kúsky.

VYBAVENIE MATERSKÝCH ŠKÔL

Aj v škôlke môžu deti baštiť štýlovo. Veselé detské dekory jedálenských sádservírovacích tácok a príborov určených pre správny nácvik stolovania, praktické detské prestieranie a pod. ocenia každá materská škola. Deti budú motivované k jedlu, predovšetkým k dojedaniu. Každodenné používanie, optimálna váha a tvar prispôsobený malým detským ručičkám, ľahká umývateľnosť, údržba, to je základ.

Tanierehrnčekypríbory aj termonádoby sa hodia ako do škôlok, tak aj do detských klubov alebo baby friendly reštaurácií.

Vyberáme tie najobľúbenejšie:

A usporiadanie hračiek tak, aby boli pekne upratané a pritom bolo vidieť, kde čo je uložené, zaistí transparentné multiboxySchovávajú hračky, plyšáky, športové potreby určené na záhradu i náhradné lôžkoviny a je možné ich stohovať na seba. Stačí si len vybrať požadovanú veľkosť.

VYBAVENIE VEĽKÝCH KUCHYNÍ A GASTRO PREVÁDZOK

V kuchyniach jedální verejného stravovania, v reštauráciách, školských jedálňach, ale aj na detských táboroch alebo v kempoch nájdu uplatnenie veľkej nádoby na varenieNerezové a smaltované hrnce veľkých objemov, doskykvalitné nože a náčinie sa hodia v každej gastro prevádzke.

Pri veľkom varení vzniká aj nejaký ten neporiadok, ktorý treba rýchlo upratať. V týchto zariadeniach, či už je to školská jedáleň, penzión alebo domov pre seniorov, veľmi záleží na starostlivom upratovaní. Potom prichádzajú na rad spoľahliví pomocnícivedrámetlymopyhuby a kefy na ručné umývanie riadu.

ČO SA HODÍ V NEMOCNICIACH A DOMOVOCH PRE SENIOROV

Veľké aj malé priehľadné boxy s vekom, ktoré je možné uzavrieť praktickými klipmi, sa hodia na uloženie dokumentácie, ale aj najrôznejšieho zdravotníckeho materiálu. Do košíkov sa ukladajú drobnejšie pomôcky, kanyly, obväzy, škrtidlá a pod. tak, aby mali sestry pri obchôdzkach pacientov všetko potrebné po ruke.

A nezabúdame ani na pitný režim pacientov, u nás je možné kúpiť praktické plastové džbány na čajpohárehrnčeky aj tácky na stolík k posteli. Každý pacient na lôžku tak kedykoľvek môže dopĺňať tekutiny bez toho, aby musel namáhavo vstávať.

FIREMNÉ AKCIE A BENEFITY PRE ZAMESTNANCOV

V Orione nájdete aj dizajnové vybavenie coffee kútikov, kafetiéry, french pressy a štýlové hrnčeky. Pracovná pauza s dobrou kávou a uvoľnená diskusia s kolegami prispieva k pohode a dobrej nálade na pracovisku. Aj pre firemné akcie, školenia, menší teambuilding v sídle firmy máme jednorazový recyklovateľný riad, ale aj kvalitné jedálenské sadydezertné vidličky alebo poháre na drobné zákusky a kanapky.

Navyše môžete oceniť pracovné výsledky zamestnancov darčekovým poukazom Orion s neobmedzenou platnosťou, ktorý je možné uplatniť na ktorejkoľvek predajni Orion.

Obchodných partnerov a významných zákazníkov môžete prekvapiť zaujímavými darčekmi zo sortimentu Orion, pretože každý klient si zaslúži z času na čas nejakú pozornosť.