Keď zarinčia čerti reťazou, nielen malým nezbedníkom sa rozbúši srdce. A aby bol tento sviatok čo najviac v pohode, pripravte svojim deťom niečo pekné, sladké, čo ich vždy poteší. A čo takto osladiť si začiatok adventu a upiecť trochu iný linecký koláč, na ktorom sa miesto mriežok ženia všetci čerti? Aby sme to uviedli na pravú mieru, stačí z časti cesta vykrájať vykrajovačkou čert tvary, ktoré položíte na vrstvu strúhaných jabĺčok. A keď sa koláč tentokrát trochu pripečie, ani to nebude vadiť.

Orion tip: Ak nechcete dávať deťom presladené kupované medvedíky, môžete si ich vyrobiť doma. Nepriľnavá forma 6 medvedíkov vám pomôže, malí pomocníci radi pridajú ruku k dielu.

Alebo skúste domáce čokoládové pralinky, nazdobiť voňavé medové perníčky, ktoré určite nevydržia do Vianoc. Nejaké môžete zjesť hneď a ďalšie môžu byť súčasťou balíčka pre vaše deti.

Pri tomto tradičnom sviatku sv. Mikuláša, ktorý pripadá na 5. decembra, ide predovšetkým o deti. Okrem sladkostí alebo uhlia a zemiakov v roztomilom textilnom vrecúšku môžu tento rok dostať aj praktický darček.

Nakuknite do našej ponuky a vyberte im peknú jedálenskú sadufarebnú termoplechovku, čo zahreje v sychravom zimnom počasí, alebo príbory s milým detským motívom.

  • pre chlapcov to budú parádne kúsky z kolekcie Autá, Rytier alebo Dinosaury
  • dievčatká zase poteší Koníky, Žirafy alebo roztomilí ružoví Kocúry

Nádielka tak bude originálna, motívy totiž pochádzajú z dizajnérskej dielne Orion.

Tak deti moc nestrašte a užite si večer plný napätia, očakávania a pekných darčekov.