Rodičia musia hlavne u tých menších detí myslieť na veľa vecí. Zaobstarávajú im nové aktovky, batohy, školské potreby, cvičebný úbor, ale nesmú zabudnúť ani na dodržiavanie pitného režimu a uloženie desiaty.

A kam s jedlom, aby nebola desiata rozsypaná po celej aktovke?

My v Orione vieme, aký desiatový box vybrať, aby bol nielen praktický, ale aby sa deťom alebo teenagerom tiež páčil.

NEZABUDNITE NA:

  • Tritanové fľaše, ktoré oslovia hlavne teenagerov, sú moderné, odolné, hygienicky nezávadné a majú šmrnc.
  • Termoplechovky v mnohých dizajnochpre menších školákov v roztomilých dekoroch sovičiek, autíčok alebo smajlíkov, pre starších žiakov a študentov sú na výber štýlové dekory nadväzujúce na motívy graffiti, pop kultúry a iné cool dekory. Ich výhodou je to, že zachovajú vďaka dvojitej nerezovej stene studené nápoje dlhšie chladné a teplé dlhšie teplé. Navyše odolajú aj nešetrnému zaobchádzaniu a dobre sa z nich vďaka praktickému výklopnému náustku pije.
  • Plastové uzatvárateľné boxy na desiatu, ktoré majú buď jeden diel, alebo sa delia na viac komôr. Tam sa zmestí ovocie, toast aj energetická tyčinka, ktorá nakopne telo a povzbudí hlavičku na premýšľanie.
  • Plastové poháre, ktoré majú v obľube slečny, ktorédbajú na zdravý životný štýl a majú rady na olovrant rôzne typy smoothie, jogurt s ovocím alebo semienkami.

Všetky fľaše, termosky, boxy, desiatové vrecká alebo poháre môžete samozrejme použiť nielen na prípravu pochúťok, ale budú sa deťom hodiť aj na výlety alebo školské exkurzie.

INŠPIRÁCIA NA ORIGINÁLNE DESIATY PRE ŠKOLÁKOV >>

Pohodový návrat do školy prajeme všetkým školákom :)