1/ KVALITNÉ TLAKOVÉ HRNCE

Skúste používať tlakový hrniec nielen pri varení tuhšieho hovädzieho, králika alebo diviny. Či už pripravujete sviečkovú (ktorú nemusíte piecť v rúre, kuchta si s tým hravo poradí), španielske vtáčiky alebo mäso na guláš, všade tam využijete tlakový hrniec. Rýchlo a s malou spotrebou uvarí aj mäsový vývar, zemiaky alebo zeleninu zo záhradky.

Všetky typy nájdete v kategórii tlakové hrnce >>

Hlavné prednosti používania tlakových hrncov:

  • ÚSPORA ENERGIE
  • ÚSPORA ČASU
  • OPROTI BEŽNÉMU VARENIU SA VÝRAZNE SKRACUJE DOBA PRÍPRAVY
  • SPORÁK JE MOŽNÉ VYPNÚŤ VĎAKA TLAKU A AKUTERMICKÉMU DNU S PREDSTIHOM

Vďaka tlaku vo vnútri sa zrýchli a zlacní príprava pokrmov. Navyše sú preč doby, kedy bolo použitie kuchty tak trochu napínavé. Dnešné bezpečnostné prvky, tesnenia, ventily a poistky zaistia pohodlné varenie, bez obáv z nechceného, ​​nebezpečného uvoľnenia tlaku z nádoby.

2/ OLEJ VE SPREJI

Nenápadný pomocník, vďaka ktorému sa koláče, buchty aj tortové korpusy neprilepia k stenám foriem na pečenie. Stačí ho nastriekať na steny a dno nádob. Olej vytvorí mastný film, zabraňujúci pripečeniu cesta a uľahčí vyklápanie. Či je to hladká tortová formapekáč alebo formy zložitejších tvarov, aké sú napr. v obľúbenej kolekcii Marissa.

Olej môžete používať aj na postriekanie panvice pred prípravou mäsa, rýb či dusenej zeleniny. Ušetríte veľkú časť klasického oleja, ktorého cena sa v súčasnosti šplhá veľmi vysoko.

Hotové pokrmy budú s nepatrným množstvom tuku diétnejšie a napriek tomu sa uvoľnia vitamíny A, D, E a K, rozpustné v tukoch. Kvalitné tuky totiž uľahčujú ich vstrebávanie.

Olej v spreji, dávkovač aj nádoby s rozprašovačom nájdete tu >>

3/ DÓZY CLIP FRESH DO MIKROVLNNEJ RÚRY

V mikrovlnnej rúre nemusíte pokrmy iba ohrievať a rozmrazovať. Šikovné dózy výborne poslúžia aj na varenie polievky, zeleniny, mäsa a cestovín. Podľa typu nádoby sa pripravované jedlo varí vo vode priamo v nádobe alebo je do nej vložené cedidlo, ktoré pomôže potraviny povariť a udusiť. Po priklopení viečka stačí povoliť ventil a umiestniť všetko do mikrovlnnej rúry.

Návod na použitie je súčasťou balenia.

Dózy sú vhodné aj na uloženie jedla do chladničky alebo mrazničky a po použití je možné ich umývať v umývačke.

Dózy Clip fresh, s aktuálnou zľavou 71 %, nájdete tu >>