DÓZY NA SYPKÉ SUROVINY

Blíži sa vrchol tohto roku v podobe štedrovečernej večere. Pri nej sa tradične podáva vyprážaný kapor alebo chrumkavý nadýchaný rezeň a zemiakový šalát.
A pokiaľ aj vy dodržujete túto tradíciu, nerobíte vínnu klobásu so zemiakovou kašou, hubového kubu alebo inovatívne recepty ako napr. lososa na špenátovom lôžku, budete potrebovať niekoľko dôležitých ingrediencií. Tu sa bez strúhanky, múky a vajíčka neobídete.
Na prípravu trojobalu je nutné mať po ruke praktickú dózu na múku či strúhanku.
Obsah v nej nevlhne a ľahko ju nasypete do misky na obaľovanie.
Nové misky v dymovom transparentnom prevedení, s praktickým viečkom s posúvacím dávkovacím otvorom, budú dobrým pomocníkom.
Navyše majú na úzkej strane odmernú stupnicu, budete tak mať prehľad o zostávajúcom množstve sypkých alebo tekutých surovín.
Hodí sa samozrejme aj k uskladneniu strukovín, ryže, cestovín a ďalších nevyhnutných surovín, ktoré by v každej kuchynskej zásuvke alebo špajzovej skrini nemali nikdy dôjsť.
Kolekcia
Kolekcia
Kolekcia